Четверг, 28.05.2020, 17:52
Вітаю Вас Гость | RSS

Полтавський комерційний технікум

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

4 курс

Основи філософських знань

Історія України

Процеси та апарати харчових виробництв

Устаткування закладів ресторанного господарства

Технологія виробництва кулінарної продукції

Технологія виробництва кулінарної продукції КР №2

Основи правознавства

Мікробіологія та фізіологія

Аналітична хімія

Неорганічна хімія

Органічна хімія

Фізична та колоїдна хімія

Товарознавство харчових продуктів

Економічна теорія

Курсове проектування Організація виробництва в ЗРГ

Теми для виконання рефератів з дисципліни "Санітарія та гігієна"

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Май 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Полтаський комерційний технікум © 2020
Конструктор сайтів - uCoz